Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Σάμος: Τους έπιασαν με εκατόν εξήντα δενδρύλια


Μια μεγάλη επιχείρηση κατάφεραν να φέρουν εις πέρας οι αστυνομικοί του τμήματος Καρλοβάσου που εντόπισαν μια ολόκληρη φυτεία ινδικής κάναβης  στην περιοχή Άγιοι Θεόδωροι- Σακουλέικα της Σάμου. 
Συγκεκριμένα πρόκειται για 162 δενδρίλια 2,5 μέτρων το καθένα τα οποία καλλιεργούσαν ένας 62χρονος και ένας 50χρονος σε ένα αγροτεμάχιο της περιοχής. 
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος με επικεφαλής τον διοικητή Ανδρέα Βούβουνα  έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών άρχισαν να παρακολουθούν για χρονικό διάστημα περισσότερο των δύο εβδομάδων, την συγκεκριμένη φυτεία προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους «ιδιοκτήτες». 
Στην επιχείρηση πήραν μέρος ακόμα και αδειούχοι προκειμένου να φέρουν εις πέρας μια τόσο μεγάλη υπόθεση  που  χρειάστηκε αρκετό χρόνο για τον εντοπισμό των δραστών.
Η συγκεκριμένη ποσότητα είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν εντοπιστεί στο νησί. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά  που το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα έχει επιτυχίες στον τομέα των ναρκωτικών. 
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση η αξία της  ποσότητας των ναρκωτικών  που θα έφτανε στην αγορά ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ.
era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου