Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

ΟΑΕΔ: Δωρεάν διακοπές προσφέρει ο κοινωνικός τουρισμός 2016

Ανοίγουν τις επόμενες μέρες οι αιτήσεις στον Ο.Α.Ε.Δ για την επιταγή κοινωνικού τουρισμού που θα παρέχει στους δικαιούχους έως και 10 ημέρες επιδοτούμενων διακοπών στη Σάμο ή άλλες περιοχές της χώρας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την 1/12/2016 έως και τις 30/11/2017 και οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων δικαιούχων θα γίνουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ.

Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων - ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, ενώ προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους - ωφελούμενους που επιλέγουν τουρστικά καταλύματα της Σάμου, της Λέσβου, της Χίου, της Λέρου και της Κω.
Η "Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού" ενσωματώνει μια συγκεκριμένη οικονομική αξία και ο αποκλειστικός σκοπός της είναι η ανταλλαγή της με υπηρεσίες διαμονής από τους παρόχους σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας πρόσκλησης. Το ύψος της οικονομικής αξίας της επιταγής που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων, προσδιορίζεται στη δημόσια πρόσκληση και είναι ανάλογο με την περιοχή, τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος.

Η "Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού" έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού για κάθε δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο, ο οποίος δημιουργείται αυτόματα από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ) του Οργανισμού και αποτυπώνεται με τα λοιπά στοιχεία των δικαιούχων - ωφελουμένων.

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου