Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Δελτιο Τυπου στο πλαίσιο της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού κ Λυδίας Κονιόρδου στη Σάμο


Image result for Ευπαλινείου υδραγωγείου

Το Επιμελητήριο Σάμου στο πλαίσιο της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού κ Λυδίας Κονιόρδου στη Σάμο την Δευτέρα 24/4/17 και της παρουσίασης στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ του έργου αποκατάστασης συντήρησης και ανάδειξης του Ευπαλινείου υδραγωγείου, θέλοντας να συνεισφέρει στη γενικότερη προσπάθεια για τη προβολή του τόπου μας, οργάνωσε καλωσόρισμα στο χώρο του μουσείου με την παροχή πρωινού καφέ και γλυκισμάτων. Το μεσημέρι παρέθεσε γεύμα με παραδοσιακά προϊόντα στη παραλία του Πυθαγορείου προς τιμήν των επισκεπτών. Επίσης τους προσφέρθηκε μια τσάντα του Επιμελητηρίου με τοπικά προϊόντα και ένα κλωνάρι ορχιδέας. 
Ως Επιμελητήριο θεωρούμε σημαντικά τα οφέλη για τον τόπο μας που θα προκύψουν από τη λειτουργία με τη σημερινή μορφή αυτού του θαυμαστού αρχαίου μνημείου που αποτελεί ένα θαυμαστό επίτευγμα της αρχαίας μηχανικής. Τονίσαμε όμως την ανάγκη της άρτιας λειτουργίας του αλλά και την ανάγκη της προβολής του σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου για την δωρεάν παροχή των οίνων, τα Θερμοκήπια του κου Γ. Γερασίμου για την πρόσφορα των “Tomaccini” καθώς και την κα Ελευθερία Παπαδοπούλου για τις ωραίες τηγανίτες που προσέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου