Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Η Σάμος στο 4o διεθνές «Posidonia Sea Tourism forum»,Στην μεγαλύτερη συνάντηση του τουρισμού κρουαζιέρας και ιστιοπλοΐας, στην Ανατολική Μεσόγειο,  στο 4o διεθνές «Posidonia Sea Tourism forum»,  που ξεκινά στις 23 και ολοκληρώνεται το απόγευμα της 24ης Μαΐου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό κέντρο Αθηνών, θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο Δήμος Σάμου.
Η Σάμος θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει πάνω στον Θαλάσσιο Τουρισμό ώστε να συγκεντρώσει περισσότερο επιχειρηματικό ενδιαφέρον.
Το φόρουμ χαιρετίζουν και με την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά Στο διήμερο του Forum θα εκτεθούν πολύ σημαντικές απόψεις για ιστιοπλοϊκό τουρισμό και τον τουρισμό κρουαζιέρας.
Οι ομιλητές θα παραθέσουν συγκεντρωμένη και εξειδικευμένη εμπειρία πολλών δεκαετιών πάνω σ’ αυτά τα πολύ κρίσιμα ζητήματα για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα και, πολύ ειδικότερα, για τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και, βέβαια, τη Σάμο.
era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου