Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Το 8ο δημοτικό συμβούλιο Ικαρίας θα γίνει στον Εύδηλο την Δευτέρα 29/5.


Image result for δημος ικαριας

Η 8η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος Ευδήλου την Δευτέρα 29 Μαΐου στις 8 μ.μ. θα υπάρξει η καθιερωμένη ενημέρωση του δημάρχου κ. Στ. Σταμούλου για διάφορα τρέχοντα θέματα.
Επίσης θα καθοριστεί η θέση του Δήμου Ικαρίας σχετικά με την σχεδιαζόμενη διοικητική μεταρρύθμιση αλλά και στο θέμα των συμβασιούχων του δήμου Ικαρίας. Θα γίνει συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υλοποίηση των διατάξεων του N.4369 -2016 και των εφαρμοστικών εγκυκλίων-διαδικασία αξιολόγησης- από τον Δήμο. Θα ακολουθήσουν συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την βελτίωση λειτουργίας του Διυλιστηρίου στο Πέζι, τον καθορισμός χώρων παραχώρησης αιγιαλού και παραλίας,  ανάδειξη του ιστορικού κτίσματος «Σπιτάκι της Μαμής».
Εγκρίσεις των παρακάτω μελετών «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Δρόμων ΔΕ Ευδήλου 2017», «Τσιμεντοστρώσεις Δρόμων Καραβοστάμου, Δάφνης, Φραντάτου της ΔΕ Ευδήλου 2017», «Αποκατάσταση φθορών Δημοτικής οδοποιίας» κ.α.

era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου