Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Σε κατάσταση σοκ η φοιτήτρια στο Τζάνειο - Όχι και τόσο «τυφλός» ο δράστης


Σε κατάσταση σοκ η φοιτήτρια στο Τζάνειο - Όχι και τόσο «τυφλός» ο δράστης

Το φρικτό εφιάλτη που έζησε επί ώρες, στο διαμέρισμα κολαστήριο του 52χρονου στη Δάφνη, προσπαθεί να διώξει από το μυαλό της η 20χρονη φοιτήτρια. Παραμένει για νοσηλεία στο Τζάνειο, με χημικά εγκαύματα στο πρόσωπο από το υπνωτικό που χρησιμοποίησε ο δράστης για να την αναισθητοποιήσει και να την κακοποιήσει σεξουαλικά και σωματικά. 
Ακόμη, φέρει τραύματα στα χέρια και τα πόδια από τους ιμάντες με τους οποίους την είχε δεμένη στο κρεβάτι του ο δράστης. Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς και η αδελφή της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο δράστης του άγριου βασανισμού κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης. Μάλιστα, προκλητικά έριξε την ευθύνη για τις φρικτές πράξεις του στη ίδια τη φοιτήτρια. 
Ο 52χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τρία κακουργήματα: αρπαγή, βιασμό, παράνομη βιντεοσκόπηση. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή. 
Μέχρι τώρα δεν υπάρχει στη δικογραφία επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την αναπηρία του. 
Η φοιτήτρια σώθηκε χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών που εντόπισαν ύστερα από πληροφορίες των γονιών της και από έρευνα που έκαναν στη Δάφνη, το διαμέρισμα-κολαστήριο. Έσπασαν την πόρτα και βρήκαν σε άθλια κατάσταση την 20χρονη. 
Στο διαμέρισμα βρέθηκαν κάμερες συνδεδεμένες με υπολογιστή, ακόμη και μικροκάμερα προσαρμοσμένη πάνω σε γυαλιά. Το υλικό εξετάζεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας.
dikaiologitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου