Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Σάμος: Προσπαθούν για το άνοιγμα της ιταλικής αγοράς

Image result for δημος σαμου
Συνεχίζεται η προσπάθεια για την  τουριστική προβολή της Σάμου στην ιταλική αγορά. Αυτή την φορά  τριμελής αποστολή, αποτελούμενη από δύο δημοσιογράφους και έναν φωτογράφο-οπερατέρ, φιλοξενείται στο νησί , για λογαριασμό του μεγάλου ιταλικού ταξιδιωτικού περιοδικού MARCO POLO.
Το αφιέρωμα του περιοδικού στη Σάμο θα δημοσιευθεί στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου και θα έχει έκταση 15σελίδων, ενώ το νησί μας θα προβληθεί και στην ψηφιακή έκδοση του περιοδικού, www.marcopolo.tv  καθώς και στα social media του ομίλου.
«Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σάμο  οι απεσταλμένοι του περιοδικού  επικεντρώθηκαν , πέρα από τις φυσικές ομορφιές του νησιού , στον πολιτισμό και τη γαστρονομία του, ενώ  επισκέφθηκαν  αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακούς οικισμούς, μοναστήρια, μουσεία, το οινοποιείο, εργαστήρια κεραμικών  και παρασκευής τοπικών προϊόντων, καθώς και πολλά ακόμη σημεία ενδιαφέροντος.
Το περιοδικό Marco Polo κυκλοφορεί σε 150.000 αντίτυπα και, σε συνδυασμό με την ψηφιακή του έκδοση, απευθύνεται σε ένα πολύ ευρύ κοινό, κυρίως της Βόρειας Ιταλίας και της ιταλόφωνης Ελβετίας.
Η επίσκεψη του περιοδικού έρχεται να προστεθεί σε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει αναληφθεί εδώ και δύο χρόνια από το Δήμο, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διείσδυση της Σάμου στην πολύ δυναμική τουριστική αγορά της Ιταλίας.
Ο Δήμος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για τη βοήθειά τους, την Aegean Airlines, για τη δωρεάν μετακίνηση, καθώς και τον κ. Νικόλαο Αθανασίου, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Fito Aqua Bleu Resort», για τη δωρεάν διαμονή του συνεργείου στο νησί μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του δήμου Σάμου.
era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου