Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Samos Young Artists Festival, για όγδοη χρονιά στο Αρχαίο Θέατρο ΠυθαγορείουΓια όγδοη χρονιά, το Ίδρυμα Schwarz διοργανώνει το  Samos Young Artists Festival, στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου, στη Σάμο, υπό τη μουσική διεύθυνση του βιολιστή Daniel Nodel, μέλους της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ραδιοφωνίας της Βαυαρίας. 
Το Φεστιβάλ στοχεύει να χτίσει γέφυρες μέσω της μουσικής και να φέρει  κοντά καλλιτέχνες και ανθρώπους με διαφορετικές πολιτιστικές καταβολές, και η Σάμος αποτελεί κατεξοχήν ιδανικό τόπο για κάτι τέτοιο σύμφωνα με το ίδρυμα Schwarz. Κατά την παράδοση του Φεστιβάλ, εμφανίζονται στην ίδια σκηνή Έλληνες και Τούρκοι μουσικοί, ανάμεσα σε μια πλειάδα διεθνών καλλιτεχνών.
Το Samos Young Artists Festival συνεχίζει αυτή την παράδοση και το 2017, φέρνοντας κοντά εξαιρετικούς νέους καλλιτέχνες πολλών και διαφορετικών εθνικοτήτων που θα  χαρίσουν μουσική υψηλού επιπέδου από διάφορες παραδόσεις. «Η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα που αγγίζει όλους και όλοι τη νιώθουν. Ταυτόχρονα, η μουσική εκφράζει απόλυτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία κάθε λαού», δηλώνει ο Μουσικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Daniel Nodel.
Το αναλυτικό πρόγραμμα  του Φεστιβάλ:
Samos Young Artists Festival  2017
7-13 Αυγούστου 2017
Αρχαίο Θέατρο Πυθαγoρείου, Σάμος
Ώρα έναρξης συναυλιών: 
20:30
Εισιτήρια: 5€ / Δωρεάν είσοδος σε: Παιδιά, Φοιτητές, Ανέργους
Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017
Al’mira με τους: Daphné Souvatzi (mezzo-soprano),  Raphaël Derderyan (percussion),  François Aria (flamenco guitar)
Τρίτη 8 Αυγούστου 2017
Piano Evening με την Alexia Mouza (piano)
Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017
Classic & Jazz με το Vision String Quartet: Jakob Encke (violin), Daniel Stoll (violin), Sander Stuart (viola), Leonard Disselhorst (cello)
Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
Clarinet, Flute & Piano με τους: Sebastian Manz (clarinet), Matvey Demin (flute), Gülru Ensari (piano)
Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017
Café del Mundo meets Quadro Nuevo με τους: Mulo Francel (saxophone), Didi Lowka (bass, percussion), Jan Pascal (guitar), Alexander Kilian (guitar)
Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
Harp Music με τους: Sarah Verrue (harp), Sebastian Manz (clarinet), Matvey Demin (flute), Vision String Quartett
Κυριακή 13 Αυγούστου 2017
Song Recital με τους: Talia Or (soprano) και Marcelo Amaral (piano)
era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου