Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Άσκηση Καταιγίδα 2017: Εντυπωσίασε το Πολεμικό Ναυτικό

Άσκηση Καταιγίδα 2017: Εντυπωσίασε το Πολεμικό Ναυτικό  (pics)
«Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, να βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα και να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω αυτό να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου», δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά από την παρακολούθηση φάσης της άσκησης ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ παρακολούθησε την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στην Αλεξανδρούπολη.
Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της άσκησης, επισκέφθηκε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στη Σαμοθράκη, στον Άγιο Ευστράτιο και στη Λήμνο.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έκανε την εξής δήλωση: «Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, να βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα και να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω αυτό να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου».
newsbomb.gr

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου