Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Επαναπροκηρύσσονται θέσεις γιατρών σε άγονα ιατρεία , 25 θέσεις στο Β Αιγαίο400 θέσεις αγροτικών γιατρών παραμεθόριων και νησιωτικών περιοχών επαναπροκήρυξε το Υπουργείο Υγείας  για θέσεις που δεν καλύφθηκαν με την προηγούμενη πρόσκληση του Μαρτίου. Για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου αφορά 25 θέσεις  που είτε δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον στην προηγούμενη πρόσκληση , είτε έληξαν οι συμβάσεις των γιατρών.  Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων είναι η 19ηΙουνίου.
Για τη Λέσβο αφορά 14 θέσεις σε Περιφερειακά Ιατρεία (Παράκοιλα ,Πέτρα , Πολιχντίτο,  Μανταμάδο, Σκαμιά, Βρίσα, Αγιάσσο, Κάτω Τρίτους, Παλαιοχωρίου, Ακρασίου, Άντισσας) για τη Λήμνο 5 (νοσοκομείο , Ατσική, Κοντοπούλι , Πορτιανό) , μία για τον Άγιο Ευστράτιο, 2 θέσεις για τη Χίο (Ψαρρών και Κουρουνίων),  5 στη Σάμο (Μαραθόκαμπο, Καλλιθέα, Πύργο, Βουρλιώτες και Χώρα) και τέλος μία θέση στην Ικαρία και συγκεκριμένα στον Εύδηλο .
Ακολουθούν οι θέσεις στα ιατρεία των νησιών. Στα ιατρεία με # ή * δίνονται περεταίρω οικονομικά κίνητρα 400 ευρώ από το υπουργείο υγείας ή το επίδομα σίτισης και στέγασης μέχρι 400 ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
era-aegean.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου