Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Σάμος: Στους τηλεοπτικούς δέκτες και πάλι η "Σαμιακή Τηλεόραση"Στις τηλεοπτικές οθόνες επέστρεψε σήμερα η "Σαμιακή Τηλεόραση", μετά από περίπου δύο μήνες. Με ανακοίνωσή της η διευθύντρια του σταθμού, κα Βιολέτα Τριπόδη, ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν δίπλα τους με οποιονδήποτε τρόπο και αναφέρει:

«Ευχαριστούμε πρώτα τους χιλιάδες πιστούς φίλους του καναλιού, που ένοιωσαν όπως κι εμείς το κενό από την απουσία του σήματός του στις οθόνες μας. Το καθημερινό τους ενδιαφέρον, τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα, την ηθική τους στήριξη σε μας, υποσχόμαστε ότι θα ανταμείψουμε στη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τις συλλογικές οντότητες του νησιού μας, εδώ και στην Αθήνα, που ανέλαβαν πρωτοβουλίες στήριξης της ανάγκης επαναλειτουργίας του μοναδικού καναλιού στο νομό.

Ευχαριστούμε τις αρχές του τόπου μας, που από την πρώτη στιγμή έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την επαναλειτουργία του καναλιού με κάθε τρόπο, και έκαναν τις ενέργειές τους όπου έπρεπε. Το Βουλευτή, τον Αντιπεριφερειάρχη, το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και λοιπούς θεσμικούς παράγοντες.

Ευχαριστούμε,  επίσης, τους συναδέλφους δημοσιογράφους  που μας στήριξαν  και κυρίως  τους διαφημιζόμενους που από την αρχή της λειτουργίας του καναλιού  μέχρι σήμερα στήριξαν την προσπάθειά μας  ακόμη και το διάστημα που δεν εκπέμπαμε μέσω DIGEA, δίνοντάς μας τη δύναμη αλλά και την ουσιαστική βοήθεια για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Υπήρξαν και κάποιοι-μια ελάχιστη μειοψηφία, αναγκαία για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας- που «ανάσαναν», ικανοποιήθηκαν ακόμη και εκδήλωσαν  την χαρά τους, για τη διακοπή λειτουργίας του καναλιού. Κι αυτούς τους ευχαριστούμε, γιατί δυνάμωσαν την πίστη μας στον αγώνα για την επαναλειτουργία του καναλιού, κάτι που είναι πλέον γεγονός.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη που εισπράξαμε, με τη δουλειά μας και την αντικειμενικότητα που πάντα μας διέκρινε. Ζητάμε από τον επιχειρηματικό κόσμο της Σάμου να στηρίξει με την ανάθεση της διαφημιστικής του προβολής στο μοναδικό κανάλι του νομού, μέσα από νέες προτάσεις, που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες, για να μπορέσει το κανάλι να σταθεροποιήσει τη λειτουργία του.

Από όλους τους ανθρώπους της Σαμιακής Τηλεόρασης ΄Ένα μεγάλο-από καρδιάς-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
samiakonvima.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου