Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Δ. Σεβαστάκης: Δημοκρατικό Πανεπιστήμιο υψηλού επιπέδου"Είστε τυχεροί και τυχερές που ολοκληρώσατε τις σπουδές σας σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα με ευδιάκριτη επιστημονική ταυτότητα και εκλεκτούς διδάσκοντες. Και είναι τύχη για το πανεπιστήμιο και τη χώρα μας που είστε το αξιόλογο και πολλά υποσχόμενο επιστημονικό δυναμικό της". Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων των τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών,την Παρασκευή 2-6-2017 το απόγευμα , στους αύλειους χώρους της Πορφυριάδας Σχολής στο Καρλόβασι Σάμου.
"Οι απόφοιτοι του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού της σχολής θετικών επιστημών εκφράζουν την μαθησιακή διάρκεια και το γνωστικό πείσμα. Το ίδιο και οι οικογένειες που τους στηρίζουν", είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.
Ο Πρύτανης του Ιδρύματος κ. Στ. Γκρίτζαλης, η Αναπληρώτρια πρύτανης κ. Α. Μπουνια, ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Ε. Πρασίδης, οι Πρόεδροι των Τμημάτων κκ Β. Μεταφτσής και Χ. Σκιάννης, καθώς και οι συνάδελφοι καθηγητές, ουσιαστικά εκφράζουν και υλοποιούν το μεγάλο συλλογικό αίτημα για το δημόσιο πανεπιστήμιο που θα μορφώνει και δεν θα μετατρέπει σε βιοτεχνία τίτλων. Η στενή συνεργασία του βουλευτή με τους πανεπιστημιακούς συναδελφούς του, και στο θέμα της Πανεπιστημιούπολης, έχει ως στόχο ακριβώς αυτό το αίτημα. Οι τοποθετήσεις των στελεχών του πανεπιστημίου άλλωστε, περιέγραψαν κριτικά και αυστηρά την ελπιδοφόρο κοινή κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου