Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Σάμος: Επιστολή του Βουλευτή Σάμου για τεχνική και οικονομική ενίσχυση του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα


Image result for σεβαστακησ δημητρησ βουλευτησ

Στον Υφυπουργό Αθλητισμού έθεσε το θέμα της τεχνικής και οικονομικής ενίσχυσης του ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Σάμου, Κοντακαιίκων, ο Βουλευτής Σάμου", αλλά και συνολικά των αθλητικών υποδομών.
Με λεπτομερή επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης έθεσε το ζήτημα της τεχνικής ενίσχυσης καθώς και της οικονομικής ενδυνάμωσης του Α.Ψ.Ε.Σ «Πυθαγόρας Σάμου», Κοντακαιίκων, με αφορμή την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου στη Γ’ Εθνική. 
 Στόχος της παρέμβασης του βουλευτή του νομού είναι να ενταχθεί από πλευράς Υπουργείου το έργο της τεχνικής αναβάθμισης του γηπέδου και γενικότερα των αθλητικών υποδομών στα Κοντακαίικα, στο επόμενο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Η παρέμβαση του βουλευτή, που είναι συνεχής, αφορά γενικότερα τις αθλητικές υποδομές στο νομό Σάμου και σε όλα τα νησιά του νομού.
Από την πλευρά του το Υπουργείο, στην επικοινωνία του με το βουλευτή Σάμου κ. Δ. Σεβαστάκη, δήλωσε ότι έχει τη βούληση για ενίσχυση του “Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρα Σάμου”, Κοντακαιίκων. 
Ωστόσο, για να προχωρήσει γρήγορα και αποτελεσματικά η διαδικασία είναι απαραίτητο από την πλευρά του Δήμου Σάμου να ολοκληρωθεί η τεχνική μελέτη και να υποβληθεί επισήμως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου