Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Δεν ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στην Ικαρία.


Image result for καλογήρου χριστιάνα

Την Ικαρία επισκέφτηκε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χρ. Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σάμου.
Την Δευτέρα 12/6 το πρωί παρέστη στα εγκαίνια του νέου κτιρίου που στεγάζει τις υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας και Φούρνων.
Στη συνέχεια πήρε μέρος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο της Ικαρίας παρουσία του Επάρχου κ. Παναγιώτη Γενούζου του Δημάρχου κ. Στ Σταμούλου, του Αντιδημάρχου Αγίου Κηρύκου κ. Νίκου Λαρδά και στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού. Επίσης, αξιολογήθηκε η πορεία των υλοποιούμενων έργων και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις προτεραιότητες ένταξης νέων αναπτυξιακών έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Η από κοινού παρουσία και συνεργασία όλων των παραπάνω κρίνεται θετική και πολύ χρήσιμη για όλους και ελπίζουμε σε πιο συχνές παρουσίες της κ. Καλογήρου και των υπολοίπων στο νησί μας.
Η Περιφερειάρχης δεν μπόρεσε δυστυχώς να παραμείνει στο νησί του Ικάρου και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της λόγω του σεισμού που έγινε την Δευτέρα το μεσημέρι νότια της Μυτιλήνης και αναχώρησε με ελικόπτερο για την έδρα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου.
era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου