Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Αγ.Γεωργίου στο Bloomfield Hills του Michigan

Φωτογραφία του χρήστη Ya'ssoo Greek Festival.
Η samiakienimerosi είχε την τιμή να παρευρεθεί για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους εκδήλωση, στο Ελληνικό Φεστιβαλ Ya' ssoo του Αγ. Γεωργίου, στην περιοχή  Bloomfield Hills στο Michigan, που πραγματοποιήθηκε απο 26 έως 28 Μαϊ 2017.
Οι παρευρισκόμενοι Έλληνες, φιλέλληνες, αλλά και απλοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, να έρθουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό, να γνωρίσουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, να δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις, να ακούσουν ελληνική μουσική από το ελληνικό συγκρότημα Enigma και Diaspora και να διδαχθούν πώς να χορέψουν ελληνικούς χορούς, στον υπαίθριο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται δίπλα από τον Ιερό Ναό. 
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από μέλη της ενορίας όλων των ηλικιών.
Τα παιδιά διασκέδαζαν με τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που υπήρχαν με διάφορα έπαθλα για τους νικητές, ενώ υπήρχαν περίπτερα με διάφορα ελληνικά προιόντα και ενθύμια για τους επισκέπτες.  
Τα Ελληνικά αυτά φεστιβάλ, διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Αμερική από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες της εκόστοτε περιοχής. 
Στην ευρύτερh περιοχή του Bloomfield Hills συγκεκριμένα υπάρχουν 7 Ορθόδοξες Ενορίες.

Φωτογραφία του χρήστη Ya'ssoo Greek Festival.  Φωτογραφία του χρήστη Ya'ssoo Greek Festival.  Φωτογραφία του χρήστη Ya'ssoo Greek Festival.

Yassoo Greek Festival 
Οι φωτογραφίες ειναι απο το Ya'ssoo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου