Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Σάμος: Η Λευκή νύχτα στο Βαθύ

Με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η «Λευκή Νύχτα 2017» στην πόλη της Σάμου, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017. 
Πλήθος κόσμου από όλο το νησί κατέκλυσε την πρωτεύουσα του νησιού το Βαθύ για να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές προσφορές που προσέφεραν τα καταστήματα, και παράλληλα να διασκεδάσει με το πλήθος των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν. Πολύ κέφι, μουσική, χορός, ατέλειωτα παιχνίδια, καθώς και ενδιαφέρουσες εκθέσεις παρουσιάστηκαν στο εμπορικό κέντρο και στους περιμετρικούς από αυτό δρόμους.
Ιδιαίτερη  ήταν προσέλευση των καταναλωτών στα καταστήματα, ροή που ήταν συνεχής μέχρι αργά τη νύχτα. Παρόλο που είχαν την τιμητική τους τα καταστήματα εστίασης, όπως συνηθίζεται, αρκετός κόσμος δελεάστηκε από τις προσφορές των υπόλοιπων καταστημάτων, προχωρώντας σε αγορές κυρίως σε είδη ένδυσης, καλλυντικών και αξεσουάρ.
Μία ιδιαίτερη νότα πρόσθεσε η Φιλαρμονική   ''Βαθύλλος- Αντώνιος Γεροχριστοδούλου'' στην πλατεία Πυθαγόρα όπως και η καύση πυροτεχνημάτων.
Σημαντική στιγμή της διοργάνωσης ήταν η βράβευση, από τον Δήμο Σάμου, των αθλητών-αθλητριών που έλαβαν μέρος στους 51ους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας και ιδιάιτερα της Βάλιας Νιτσιόλα για την εξαιρετική παρουσία της που επισφραγίστηκε με την 1η θέση και φυσικά το χρυσό μετάλλιο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου