Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Σάμος: Την ανάγκη για δημιουργία σφαγείου στη Σάμο αναγνώρισαν από κοινού κτηνοτρόφοι και Υπουργείο


 Image result for σφαγειο

Το θέμα της έλλειψης  σφαγείου στο νησί της Σάμου έθεσαν τα μέλη του Σωματείου Κτηνοτρόφων Ανατολικής Σάμου στον  αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης κύριο Τσιρώνη,  στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή του νομού Δημήτρη Σεβαστάκη.
Η συνομιλία επικεντρώθηκε στο θέμα της έλλειψης του σφαγείου και στην εξεύρεση άμεσης λύσης. Μετά από πολύωρη συζήτηση και των δυο πλευρών βγήκε το συμπέρασμα ότι στο νησί πρέπει  να λειτουργήσει σφαγείο ώστε  να υπάρξει  ανάπτυξη του νησιού στον τομέα της κτηνοτροφίας.
«Η πλευρά του υπουργείου θα προσπαθήσει να βρει λύση και θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με το σωματείο μας, επίσης δεσμεύτηκε ο κύριος υπουργός να έρθει ο ίδιος σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Σάμου κύριο Αγγελόπουλο» δήλωσε μετά την συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου κτηνοτρόφων  Βακράς Στυλιανός.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης , η προϊσταμένη της διεύθυνσης υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων ζωικής προέλευσης, όπως και ο ειδικός σύμβουλος του κυρίου Τσιρώνη.
era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου