Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Σάμος: Παρουσίαση του βιβλίου της Έρης Ρίτσου ΄΄Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ''


Image result for Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ.

Το Παράρτημα Βιβλιοθήκης Σάμου, οι εκδόσεις Κέδρος και το βιβλιοπωλείο ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ συνδιοργανώνουν την παρουσίαση βιβλίου της συγγραφέα Έρης Ρίτσου Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Έλσα Χίου και Έλενα Χουσνή.  Η Έρη Ρίτσου θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο. 
Η παρουσίαση βιβλίου θα γίνει στον αύλειο χώρο του Παραρτήματος  βιβλιοθήκης Σάμου  του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Χατζηγιάννειο κτίριο την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 στις  20:00 μμ.

Η Έρη Ρίτσου γεννήθηκε το 1955 στο Bαθύ και μεγάλωσε στο Kαρλόβασι της Σάμου. Είναι κόρη της γιατρού Γαρυφαλιώς Γεωργιάδου-Pίτσου και του ποιητή Γιάννη Pίτσου. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και εργάστηκε στην Eθνική Tράπεζα της Eλλάδας. Συνταξιούχος πια, μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Σάμο και στην Αθήνα. Έχει μια κόρη, τη Λητώ, και πολλούς καλούς φίλους. 

Βιβλία της για μεγάλουςΓιατρός επαρχίας, Κέδρος, 2004, Μυστικά και αποκαλύψεις, Κέδρος, 2006, Ο νεκρός δολοφονήθηκε, Κέδρος, 2016.

Βιβλία της για παιδιάΟι τρεις βασιλοπούλες, Κέδρος, 2001, Η καλή μεγάλη καφετιά αρκούδα βρήκε την ευτυχία, Κέδρος, 2002, Η μικρή καμηλοπάρδαλη που δεν έτρωγε το φαγητό της, Κέδρος, 2010, Η μαύρη πεταλούδα, Κέδρος, 2015, Μπαλού, Γκαλού, Νταλού: τρεις φίλοι παχουλοί που αλλάξανε βιολί, Κέδρος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου