Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Σάμος: Η Σάμος ..μίλησε..Απίστευτος ο αγώνας drift στο Καρλόβασι


Η Σάμος ..μίλησε.

Όταν η αγάπη για το drift,ενώνει την Ελλάδα.
Οι Σαμιώτες μας απέδειξαν περίτρανα ότι όταν αγαπάς το μηχανοκίνητο και είσαι γεμάτος με θέληση,μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα..
Ένας αγώνας που κάνει κάποιους ακόμα και του πρωταθλήματος να μοιάζουν "φτωχοι" πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο λιμάνι του Νέου Καρλόβασι Σάμου,από την τοπική λέσχη,γεμίζοντας χαμόγελα οδηγούς και θεατές.
Τι και αν το πλοίο κάνει 8 ώρες να δέσει στο πανέμορφο λιμάνι,τι και αν ο χώρος ήταν σχετικά μικρός,τι και αν οι αγωνιζόμενοι εκτός Σάμου χρειάστηκε να απουσιάσουν 3 ολόκληρες ημέρες από την καθημερινότητα τους...
Όλα αυτά άπλα δεν θα τα θυμάται κανείς!!!
Η προσπάθεια του σωματειου με π πρωτοστάτες τον Χάρη και τον Μανώλη(Λυμπέρηδες και οι δυο) ,έφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό θα θυμόμαστε όλοι.
Αφού επιστράτευσαν την proaction για σύμμαχο ,με πολύ μεράκι αξιοποίησαν τον χώρο του λιμανιού,μεταμορφώνοντας τον σε ένα καταπληκτικό τερέν ώστε οι οδηγοί να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να ευχαριστήσουν τους περίπου 2 χιλιάδες θεατές που στριμωχτήκαμε στις εξέδρες και που δεν σταμάτησαν στιγμή να δείχνουν το πόσο καλά περνάνε μέσα από το χειροκρότημα τους.
Η φιλοξενία ,αλλά και το φιλικό κλίμα από τους νησιώτες δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο για την συνήθη γκρίνια των αγώνων,κάτι που διαπιστώσαμε από κοντα μιας και είχαμε την χαρά να δεχθούμε και εμείς την πρόσκληση του σωματείου για την ζωντανή μετάδοση του αγώνα.
Στα αγωνιστικά τώρα...υπήρχαν ..απ' όλα...
Στην street legal ο Σπύρος Γκράβας ,με σταθερά πολύ καλά περάσματα ολόκληρο το σαββατοκύριακο,κατέκτησε την πρωτιά,αφήνοντας τον Παναγιώτη Γρηγορίου ελάχιστα πίσω του στην βαθμολογια.Ο spinner οδήγησε για πρώτη φορά το bmw του με το νέο του σετάρισμα και από ότι φαίνεται ανοίγει νέο κεφάλαιο στην οδηγική του καριέρα. Ο Τάσος Γιαννάκαινας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με το toyota του να του κάνει όλα τα χατίρια και φυσικά να ξεσηκώνει τον κόσμο.
Η pro είχε και πάλι την τιμητική της και εύκολα μπορούμε να πούμε ότι"έκαψε"την άσφαλτο.
Δεν υπήρξε πέρασμα που να μην σκόρπισε απλόχερα αδρεναλίνη ...
Την πρωτιά μετά από μια απίστευτη μάχη με τον Τάκη Κωνσταντάρα ,κατέκτησε ο Γιώργος Λαγός που δεν λυπήθηκε το Ε36 του λαβώνοντας το σε βαθμό που το ανάγκασε  να γυρίσει στην Αθήνα ..σπρώχνοντας.
Η δεύτερη θέση του Τάκη επήλθε μετά από πολύ δυνατές μάχες που έδωσε ο πολύπειρος οδηγός,και που σε δυο από αυτές,στον τελικό με τον Γιώργο Λαγό άλλα και λίγο ποιο πριν με τον ραγδαία ανερχόμενο Αργύρη Κοντελέ (4η θέση bmw e30) υπήρχαν επαφές τον οχημάτων αφήνοντας πάνω  στο πανέμορφο toyota ΑΕ86 μερικά "πολεμικά' σημάδια.
Το κύπελλο της τρίτης θέσης ,παρέμεινε στην Σάμο μιας και ο Γιάννης Λυμπέρης ,νέος οδηγός μεν αλλά πολλά υποσχόμενος για το το μέλλον ,οδήγησε υποδειγματικά το starlet του,και έδειξε τα δόντια του στους καταξιωμένους οδηγούς που αναμετρήθηκε.
Φυσικά και οι 19 οδηγοί δημιούργησαν το κλίμα που αρμόζει από θέμα ανταγωνισμού,κάνοντας τόσο καλά περάσματα ώστε  η νίκη τον παραπάνω να έχει μεγαλύτερη αξία αφού κατάφεραν να επικρατήσουν μεταξύ ΜΟΝΟ δυνατών οδηγών.
Εμείς πραγματικά ευχαριστηθήκαμε αγώνα,και ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε σύντομα στην Σάμο,και γιατί όχι ,σε αγώνα του πρωταθλήματος!!
sportal.tv
Ακολουθούν τα βίντεο από το διήμερο.
Προπόνηση Σαββάτου:

                                                           Προπόνηση Κυριακής:


Oι μάχες και οι τελικοί:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου