Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία " Για Μια Καλύτερη Ζωή" ΑμεΑ Ενεργοί Πολίτες στο Samos Festival


Image result for Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία " Για Μια Καλύτερη Ζωή" ΑμεΑ Ενεργοί Πολίτες

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία " Για Μια Καλύτερη Ζωή" ΑμεΑ Ενεργοί Πολίτες *( www. forabetterlife.gr) πως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχει στο Samos Festival 2017 , αναδεικνύοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο της που έχει να κάνει με την ψυχοκοινωνική φροντίδα και εκπαίδευση των Ατόμων Με Αναπηρία σε όλη την Ελλάδα. 
Στο νησί της Σάμου , κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος - Μάιος 2017, η εταιρεία παρείχε σημαντικό έργο , με την διεξαγωγή Σεμιναρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης Αμεα στο ΕΕΕΕΚ στο Βαθύ , στους τομείς Μαγειρική - Ζαχαροπλαστική και Κηπουρική- Κηποτεχνία . Στόχος μας , η επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων αυτών με την ίδρυση μίας δικής τους επιχείρησης στο νησί για να αισθάνονται κι αυτοί Ενεργοί πολίτες με δικό τους εισόδημα. 
Γι αυτό , η παρουσία μας στο Samos Festival είναι πολύ σημαντική , για να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία του νησιού και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας.
Ως εκ τούτου θα θέλαμε να μας αφιερώσετε λίγο ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό χρόνο , κατά την περίοδο 13 έως 16-7 που θα βρισκόμαστε στη Σάμο  προς ενημέρωση των πολιτών .
Αναμένουμε την απάντησή σας 
Με εκτίμηση
Κατερίνα Φίλη
Ειδική Παιδαγωγός - Ψυχολόγος - Συγγραφέας 
Πρόεδρος της ΑΜΚΕ " Για Μια Καλύτερη Ζωή" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου