Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Σάμος: Απειλές και εξύβριση κατά εφοριακού που σφράγισε κατάστημα


Image result for λουκετο σε καταστημα

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της σφράγισης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ύστερα από την αυτόφωρη διαδικασία που οδηγήθηκαν οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου καταστήματος ,λόγω ότι αφαίρεσαν από μόνοι τους την πινακίδα σφράγισης, προχώρησαν και σε απειλές προς τον υπάλληλο  της ΔΟΥ Σάμου. Σύμφωνα με το  ψήφισμα ανακοίνωση του Διοικητικού Συλλόγου των εργαζομένων στην ΔΟΥ Σάμου , που διοχετεύτηκε  μόνο στα Αθηναϊκά Μέσα; ,  «στις 9-8-17 και ώρα 6:οο το πρωί ο υπάλληλος που συμμετείχε στην σφράγιση δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα στο σπίτι του από την ιδιοκτήτρια γεγονός άκρως ανησυχητικό για την προσωπική , οικογενειακή και υπηρεσιακή του ασφάλεια». 
Οι εργαζόμενοι καταδικάζουν τα φαινόμενα εκφοβισμού και βίας εκφράζοντας ταυτόχρονα την αμέριστη συμπαράστασή τους στον συνάδελφό τους και δηλώνουν απερίφραστα απογοήτευση αγανάκτηση και ανησυχία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται. Ζητούν  νομική κάλυψη και ουσιαστική ασφάλεια , 
χορήγηση απαιτούμενων εργαλείων για την εκτέλεση των καθηκόντων τους καθώς και την απόσυρση της αστικής και ποινικής ευθύνης των ελεγκτών η οποία δυσχεραίνει το έργο τους. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ιδιοκτήτρια που έχει ήδη καταδικαστεί με αναστολή για την πρώτη πράξη της κρατείται εκ νέου για το απειλητικό τηλεφώνημα προς  τον υπάλληλο της ΔΟΥ και το πρωί θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης.
era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου