Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Σάμος: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος ''Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ'' μετά την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως


Image result for καπεταν λαχανας σαμος

Μετά από παραίτηση που υπέβαλε η γενική γραμματέας του Συλλόγου, Ελένη Χατζηγεωργίου, το Δ.Σ. προέβη στις απαιτούμενες και προβλεπόμενες από το καταστατικό του Συλλόγου εσωτερικές διεργασίες για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του. Σύμφωνα με αυτές, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τα εξής μέλη:
Πρόεδρος: Φρατζής Μανώλης Αντιπρόεδρος: Μαθιός Σταύρος Γενική Γραμματέας: Αρβανίτου Εύη Ειδική Γραμματέας: Καλύβα Κάτια Ταμίας: Λυμπέρη Άρτεμη Υπεύθυνη ιματισμού: Πολίτου Ελένη Υπεύθυνη κτιρίου: Γούλα Μαρία Ευχαριστούμε θερμά την κ. Χατζηγεωργίου για την προσφορά της ως γενικής γραμματέως στον Σύλλογο, καλωσορίζουμε την κ. Γούλα στο νέο Δ.Σ. κι ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνεργασία σε όλους, με στόχο τη σταθερή παρουσία του Συλλόγου στην πολιτιστική ζωή του τόπου, καθώς και τη συμβολή του στην ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς και της παράδοσης του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου