Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Ο Σαμιώτης Master chef Λάμπρος Βακιάρος,το Σάββατο 11 Αυγ 2018 στην εκδήλωση της Π.Ε Σάμου «Ο Τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας»


Φωτογραφία του Lambros Vakiaros.

Ο Σαμιώτης Master chef Λάμπρος Βακιάρος, το Σάββατο 11 Αυγ 2018 στην εκδήλωση της Π.Ε Σάμου «Ο Τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας», θα προετοιμάσει το Σαμιώτικο πρωϊνό επιλέγοντας τοπικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς. Στην προσωπική του σελίδα στο fb δήλωσε:  
''«Ο Τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας» κι είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και υπερήφανος που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με επέλεξε να συμβάλλω σε αυτή τη δράση της, με τις δικές μου δυνάμεις, και να εκπροσωπήσω το νησί μου, τη Σάμο, προετοιμάζοντας το Σαμιώτικο Πρωινό.
Γι’ αυτό τον λόγο ήρθα σε επαφή με πολλούς τοπικούς παραγωγούς, μελισσοκόμους, τυροκόμους, αμπελουργούς, ελαιοπαραγωγούς, κεραμοποιούς και πολλούς άλλους.
Έτσι αυτό το Σάββατο στις 9 μ.μ. στον παραλιακό δρόμο της πόλης της Σάμου θα προετοιμάσω και θα αναδείξω το «Σαμιώτικο Πρωινό» με προιόντα από το νησί μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου γιατί επιλέγοντάς με θα βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην ανάδειξη και προώθηση των προϊόντων της αγαπημένης μας Σάμου στους επισκέπτες της.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου