Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Σάμος: Διοργάνωση 2ου European Black Belt Clinic and Colour Belt 2018, στο Πυθαγόρειο


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Διοργανώνεται  από την Hellas Tang Soo Do Association, στο κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου στις  6 και 7 Οκτ 2018, το 2ο European Black Belt Clinic and Colour Belt 2018 με την συμμετοχή 12 Masters από όλη την Ευρώπη και του  Grandmaster Robert Beaudoin.

''Θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους στο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Μαύρης Ζώνης τον Οκτώβριο του 2018, με τη χορηγία της Hellas Tang Soo Do Association. Αυτή η εκδήλωση είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να συναντήσουμε παλιούς φίλους και να κάνουμε και νέους. 
Ο Μεγάλος Δάσκαλος Robert Beaudoin και οι Masters από όλη την Ευρώπη καλούνται να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές να τους συναντήσουν και να τους διδάξουν. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο, ένα όμορφο και γραφικό νησί, πολύ δημοφιλές για τα διάσημα αξιοθέατα, τοπικά πιάτα και νόστιμο κρασί. Η Σάμος είναι η πατρίδα μεγάλων ιστορικών μορφών και προσωπικοτήτων όπως οι Έλληνες φιλόσοφοι Πυθαγόρας, Επίκουρος και Αρίσταρχος. Ανυπομονώ να σας δω στη Σάμο της Ελλάδας!''

Master Μανόλης Μεσάδος 
  Επικεφαλής εκπαιδευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου