Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Μέλι Σάμου Ήρα: Χρυσή διάκριση για το Σαμιώτικο μέλι στο London Honey Awards 2019


Αποτέλεσμα εικόνας για London Honey Awards για το 2019

Το Μέλι Σάμου Ήρα με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνει την απόκτηση της Χρυσής διάκρισης στα διεθνή βραβεία ποιότητας μελιού London Honey Awards για το 2019 , κάθε χρόνο προσπαθούμε να σας παρέχουμε ένα καλύτερο προϊόν το οποίο αποτυπώνει την πλούσια χλωρίδα της Σάμου σε μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε και γενικότερα τους τοπικούς παραγωγούς!Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το Μέλι Σάμου Ήρα

Το μέλι Σάμου Ήρα είναι μια μελισσοκομική επιχείρηση που εδώ και 17 χρόνια εδρεύει στον κάμπο της Χώρας-Μύλων της Σάμου. Στόχος της είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων που αφορούν την μελισσοκομεία ( Μέλι , Γύρη , Πρόπολη , Βασιλικό Πολτό , Κερί , Κυψέλες , Γυρεοπαγίδες κτλ ) με την χρήση ορθών πρακτικών. ( Μη χρήση βλαβερών φαρμάκων , Σύγχρονες εγκαταστάσεις τυποποίησης μελιού , Χρήση συσκευασιών πιστοποιημένες για τρόφιμα με τις υψηλότερες προδιαγραφές , Αναλυτικές χημικές εξετάσεις ). Πέρα από την έμφαση στην ποιότητα θέλουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας και ποικιλία γι’αυτό τον λόγο οι παρτίδες από κάθε περιοχή αποθηκεύονται σε ξεχωριστές ανοξείδωτες δεξαμενές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε μέλι από τις διαφορετικές ανθοφορίες της εκάστοτε περιοχής. Έπειτα το κάθε μέλι αποστέλετε για γυρεοσκοπική και διαθρεπτική αναλυση ώστε να μπορεί να χαρακτηρηστεί ως πρός το είδος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου