Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

IREON MUSIC FESTIVAL: Βούλιαξε από κόσμο το Ηραίον στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη

Λίγο πριν από την έναρξη της βραδιάς, ο χώρος του IREON ROCK FESTIVAL στο Ηραίον ήταν κατάμεστος.
Τη βραδιά  άνοιξε το Σαμιώτικο ROCK συγκρότημα ''ΣΒΟΥΡΕΣ'' με το κοινό να περιμένει με αγωνία τον Κρητικό καλλιτέχνη να ανέβει στη σκηνή για να ξεκινήσει μια «γιορτή» τραγουδιών.
Ο Γιάννης Χαρούλης, με ένα πλατύ χαμόγελο υποδέχτηκε το κοινό λέγοντας ''Καλώς ήρθατε, κοπέλια!''
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο καλλιτέχνης μύησε το ενθουσιώδες κοινό στην ομορφιά της παράδοσης, επαναφέροντας μνήμες χορεύοντας και τραγουδώντας.
Χαρήκαμε με πολλά από τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Γιάννη Χαρούλη, όπως τα «Στου Λασιθιού τη Στράτα» , «Έλα πάρε με» , «Σου μιλώ και κοκκινίζεις», αλλά και με τη «Βασιλική» προς το τέλος της βραδιάς, που ξεσήκωσε ακόμα και τους λίγους καθήμενους.
«Αγρίμια κι αγριμάκια» για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε ο«Ακροβάτης» και «Μαλαματένια λόγια» για την επιστροφή στον ποιητικό λόγο, «Τα παιδιά της γειτονιάς σου» για να ταξιδέψουμε στο ρεμπέτικο.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε δυναμικά με τον κόσμο να επιζητεί διψασμένος κι ''άλλο'' και τον Γιάννη Χαρούλη, να επιστρέφει με, την «Tίγρη» τον «Ερωτόκριτο», προσδίδοντας στη βραδιά μία μυστηριακή αίσθηση, και να κλείνει η βραδιά με νησιώτικο γλέντι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου